Jezivi detalji iz života Milice Kemez, ona nas je tukla i davila s kajšem: Otac me tjer'o da spavam napolju sa životinjama, ker mi je radio ono – SuperCarobniSvijet

Jezivi detalji iz života Milice Kemez, ona nas je tukla i davila s kajšem: Otac me tjer'o da spavam napolju sa životinjama, ker mi je radio ono

Ako ste sinoć gledali novo izdanje programa Cooperative Reality, mogli ste vidjeti neke zaista fenomenalne i istinite priče, onu iz domaćinstva. Svi su se okupili oko nje i s velikom pažnjom slušali što govori. Izvjesna gospođa Vesna, s kojom su Milica Kemez i njezina sestra Mirela otišle živjeti u dobi od četiri godine nakon što su provele neko vrijeme u staračkom domu, nedavno je demantovala pogrdnu životnu priču ove spomenute zadruge.

Jako sam potresena njenom izjavom, sve laži koje mi je ona rekla, samo sam u šoku da može iznijeti toliko gluposti da želi toliko zla jednom djetetu, šokirana sam. Te laži koje je Milica rekla muškarcima u kući, da ju je kaznila zbog toga što je dijete od 11 godina moglo dovesti muškarce u kuću? Znam da mrzi muškarce, ali toliko mržnje da nas odražava na apsolutnu laž.

Priča nam o nekim morima, banjama, išli smo na more dva puta, jednom kroz Crveni križ, drugi put kroz školu. Nadam se da je ljudima jasno što je ovo žena i da će uspjeti donijeti svoje zaključke. Nevjerovatno je što nas mrzi više od 10 godina.
Gledali smo je kao majku. To uopće nije lako, jako me nerviralo. Nisam ga vidio ni čuo već 10 godina i vraćam se pričanju, slikanju, prebijanju, brutalnim batinama i svakodnevnim stvarima.

Tukla nas je i davala nam kaiševe, razne predmete, a sve to može se provjeriti na socijalnoj službi. Ne mogu da shvatim da toliko laže. Kaže da nas je samo jednom pretukla jer smo nešto ukrali.

Vesna nam je rekla da nas je ostavila majka i da je to žena koja je “raširila noge” i ostavila decu, pa tako i Milica. Kasnije smo saznali da nam je majka umrla 2000. godine, što je sakrila od nas. Imala je srčane probleme, umrla je vrlo mlada “, zaključila je Mirela.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *