Žene Vole Akciju U Krevetu A Ja Mogu I Do 15 Puta Za Noć: Plave I Mršave Nikako Ne Dolaze U Obzir (VIDEO) – SuperCarobniSvijet

Žene Vole Akciju U Krevetu A Ja Mogu I Do 15 Puta Za Noć: Plave I Mršave Nikako Ne Dolaze U Obzir (VIDEO)

Na samom početku intervjua, ovaj je čovjek naglasio da su trebali ranije kontaktirati s njim i da postoji mnogo teških tema i politika za ljude.
Naime, riječ je o Taibu Seferoviću za koga se ne može reći da je to običan čovjek i može ga se vidjeti svakodnevno.

Oženio se u dobi od jedanaest godina, a svoje prvo dijete dobio je u trinaestoj godini, imajući čak četrdeset devet supruga, pedeset djece i čak 250 unučadi. Rekao je da uopće nije lako skenirati pedeset djece.

Istaknuo je da sada traži svoju pedesetu ženu i da žali zbog supruge koja je tužno preminula. Naglasio je da voli sve svoje žene i da se brzo zaljubljuje, ali i zaljubljuje.
Istaknuo je da se bavi sportom, ali da je taksist i harmonikaš. Puno je putovao svijetom i kamo god otišao ostavio je svoj trag i trag.

Naglasio je da ga cijela Europa poznaje i da ima djecu u cijelom svijetu te da živi izuzetno normalnim životom i da ne pije i ne puši.

Jeste li gledali video koji je oduševio sve koji su ga gledali, nasmijao nas do suza, ponestalo nam je teksta dok smo to gledali

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *