Ovaj dečko se istopio od Cecinih poljubaca: Najzgodnija udovica na Balkanu samo njega obasipa svojim poljupcima – SuperCarobniSvijet

Ovaj dečko se istopio od Cecinih poljubaca: Najzgodnija udovica na Balkanu samo njega obasipa svojim poljupcima

Jedna od najpopularnijih ličnosti na našim prostorima u svakom slučaju je Svetlana Ceca Ražnatović koja privlači pažnju gdje god da se pojavi. Ona je, kao i sve druge domaće zvijezde, izuzetno aktivna na svojim računima na društvenim medijima, gdje stalno dijeli postove sa svojim fanovima. Tako je ovih dana oduševljena što može podijeliti videozapis simpatičnog dječaka koji je ljubi.

U opisu tog isječka koji je Ceca podijelila sa svojim vjernim prijateljima, otkrila je da je to bio njen nećak Elija, a ono što je svima privuklo pažnju je kako mali Elija zapravo izgleda kao Cecin sin Veljko, kojeg je popularna pjevačica dobila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom , Evo kako to dijete izgleda i zašto su svi komentirali njegovu sličnost.

Također bismo voljeli čuti vaše mišljenje o cijeloj ovoj situaciji i o tome da li vam se inače sviđa Cec kao pjevač ili vam nikada nije bio pretjerano drag.

Svima je opetovano dokazala da je njezina obitelj nešto što joj je najvažnije na svijetu i da ne postoji tako nešto što ih ne radi. Javite nam se u komentarima slažete li se s nama ili imate malo drugačije mišljenje kada je u pitanju ova stvarno sjajna zabavna zvijezda. Hvala što pratite naše poruke iz dana u dan.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *