Amidžić Lišen Života, Mjesto Zločina Blokirano, Policija Sa Svih Strana: Sasut Rafal U Njega Ispred Poznatog Objekta – SuperCarobniSvijet

Amidžić Lišen Života, Mjesto Zločina Blokirano, Policija Sa Svih Strana: Sasut Rafal U Njega Ispred Poznatog Objekta

Kontroverzni biznismen Dragan Amidžić Amidža (55) iz Novog Sada likvidiran je sinoć oko 20:45!

Upucan je u blizini Pedagoškog fakulteta u Sremskoj Kamici ispred kampusa, na parkiralištu mjenjačnice. Prema svjedocima, rafalna pucnjava čula se u trenutku kad je ispaljena vatra. Policija je blokirala mjesto očinstva i vrši istragu, patrole ulaze i izlaze iz grada, kao i mostovi. Usput, Dragan je već odavno poznat javnosti po svom nekonvencionalnom ponašanju.

Prije nekoliko godina uništio je pločnik i oklop oklopnim vozilima u Michelangelu i Sremskoj Kamenici, a dobio je samo prekršajnu prijavu. Bio je prije svega poznat po svojoj ludoj vožnji privatnim jet automobilom, a ostao je upamćen po verbalnom napadu na gradonačelnika i sukobu s novinarima.

Stanovnici Novog Sada koji su ga poznavali rekli su da bogati biznismen radi što želi u Novom Sadu!

-U ovom gradu svi su ga poznavali po njegovom arogantnom i drskom ponašanju. Bio je prije svega poznat po upravljanju privatnim mlazom galeba. Letio je na maloj visini, ugrožavajući ljude, izazivajući anksioznost i strah. Letio je prošlog travnja tijekom političkog skupa, izvodeći kaskade na plaži Strand samo nekoliko desetaka metara.

Poznat je i po tome što je nevjerovatnim brzinama vozio porsche i bentli po gradskim ulicama, rekao je izvor novosadske policije. Jednom prilikom Amidžić je vrijeđao bivšeg gradonačelnika Igora Pavličića, a osim skupih automobila i aviona, posjedovao je i brze motore i gliser.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *