Transformacija poslije koje je nećete prepoznati: Divna DNK operisala kičnu, sretnija je nego ikad prije u životu – SuperCarobniSvijet

Transformacija poslije koje je nećete prepoznati: Divna DNK operisala kičnu, sretnija je nego ikad prije u životu

Divna Milanović bila je jedna od glavnih sudionica u Zadruzi, a svi su manje svjesni njenih problema s kralježnicom, koji su je oduvijek mučili. Međutim, činjenica je da joj je ovaj problem oduvijek otežavao život, pa je to bio razlog zašto se starleta Soraja Vučelić odlučila sažaliti nad njom i obećala da će joj platiti operaciju kralježnice čim izađu iz Rialitija. Sve je to bilo posebno dirljivo, ali nažalost bila je prazna priča.

Divna je kasnije otkrila da ga Soraja nikada nije zvala, ali da joj nikada nije zamjerio te da vjeruje da još uvijek postoji šansa da je nekad nazove. Međutim, kasnije su iz Divne izašle i druge slike, ili većina njih poznaje Divna DNK, a mnogi obožavatelji su bili iznenađeni istim. Čini se da je Divna nešto promijenila na sebi, a mnogi se pitaju je li uopće imala manje operacije kralježnice.

Međutim, svima je drago što je sretnija i nasmijana više nego ikad, i još uvijek je sa suprugom Markom.

Naime, Marko i ona sudjelovali su u DNK showu jer je bio uvjeren da dijete koje je Divna rodila nije njegovo, i da ga je ona prevarila. Međutim, na kraju se ispostavilo da je krajnje kriva u procjeni svoje supruge, ali ona mu je na kraju oprostila i ostala s njim. U međuvremenu su dobili još jedno dijete i još su uvijek zajedno.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *