Svi pričaju o proslavi Bekutinog rođendana: Karleuša i Milica Todorović napravile lom, svi su gledali u njih dok su ovo radile – SuperCarobniSvijet

Svi pričaju o proslavi Bekutinog rođendana: Karleuša i Milica Todorović napravile lom, svi su gledali u njih dok su ovo radile

Ovih je dana popularna pop pjevačica Ana Bekuta proslavila svoj 60. rođendan, a naravno, ovo nije moglo proći bez odgovarajućeg rođendanskog slavlja na kojem su sudjelovali mnogi Anini kolege i članovi obitelji, kao i članovi obitelji koji su odlučili dan obilježiti kao volio bih je pamtiti, ali i njih. Ne sumnjamo da su u tome uspjeli, a na društvenim mrežama pojavile su se brojne slike.

Naime, svi su primijetili da je Ana pozvala svoje kolege iz Zvezde Granda na proslavu, a pjevačica Jelena Karleuša zajedno s Milicom Todorović i Milicom Pavlović napravila je vrhunsku atmosferu na proslavi, a ne sumnjamo da su se njih troje uspjeli zabaviti i svi ostali gosti, kao što je općenito poznato kakvu energiju imaju ovi pjevači i da privlače puno pažnje gdje god se pojave.

Mnogima je to bilo neobično za društvo u kojem se dogodila Jelena Karleuša, ali u mnogim je prigodama govorila o doista ljubavnim ljudima koji u sebi imaju pozitivne vibracije te da se vole i okružuju takvim ljudima. To je dokazala i ovaj put, a ne sumnjamo da su i Milica Todorović i Milica Pavlović uživale u njenom društvu.

Zabavila se i s Anom Bekutom, koja se te večeri novinarima odmah pohvalila skupocjenom ogrlicom i narukvicom koju je dobila od svog partnera Milutina, koji je dokazao da još uvijek štedi svog partnera. Bila je prisutna i Anina prelijepa unuka Sonja, koja je također privukla medijsku pozornost.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *