Bruka: Crnogorac se osvetio bivšoj supruzi i objavio je njene eksplicitne fotke, sramotno šta je sud učinio – SuperCarobniSvijet

Bruka: Crnogorac se osvetio bivšoj supruzi i objavio je njene eksplicitne fotke, sramotno šta je sud učinio

Sud u Rožajama u Crnoj Gori kažnjavao je O.H. muškarca novčanom kaznom u iznosu od 150 eura zbog objavljivanja golih fotografija svoje bivše nevjenčane supruge s kojom je živio više od šest mjeseci na društvenoj mreži Facebook.

Ono što je zanimljivo je da su malo prije njega i njegov otac HH novčano kažnjeni sa po 250 eura, zabranom uznemiravanja i ulaska na kilometar u trajanju od devedeset dana, kao i za fizičko nasilje nad bivšom suprugom i snahom. , prenosi crnogorski portal Vijesti.me.

Organizacije za ženska prava uvjerene su da takvu kaznu smatraju previše blagom i trebalo bi je rješavati na mnogo konkretniji način, a odluka suda razočarala je cijelu obitelj oštećene žene, nadalje, iz razloga što će muškarac koji je to učinio na kraju platiti samo dvije trećine novčane kazne u iznosu od 150 eura, što je stvarno premala kazna za ovakvo uznemiravanje.

“Od tih 150 eura odbijeno mu je 25, jer je pritvoren odmah nakon otkrivanja djela, a ako će platiti u roku dva tjedna ili manje, od pravomoćne presude, ostalih 125 eura platit će samo dvije trećine. Pa kako se takvi postupci ne mogu nastaviti i biti poticaj svima koji razmišljaju slično “, rekla je sestra žrtve, S.A.

Pa pogledajte što i koje fotografije objavite. Pogledajte koga imate u svojim Facebook prijateljima. Nikad ne znate što bi vam se moglo dogoditi u bilo kojem trenutku, svijet je prepun raznih neugodnih iznenađenja i raznih profila svih vrsta ljudi.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *