Božo Vrećo ne izgleda više ovako, svoj izgled je promijenio, svi su zanijemili kad su vidjeli kako on izgleda – SuperCarobniSvijet

Božo Vrećo ne izgleda više ovako, svoj izgled je promijenio, svi su zanijemili kad su vidjeli kako on izgleda

Bozo Vreco jedan je od najpopularnijih glazbenih izvođača sevdaha u cijeloj regiji danas, kada se čuje njegovo ime, svi se tretiraju s velikim poštovanjem prema njemu i njegovoj glazbi, kao i prema njegovu ukupnom radu i postignućima. Širokoj javnosti poznata je po svojoj dugoj kosi i crnoj bradi, kao i različitim haljinama koje nosi, kako u privatnom tako i poslovnom smislu. Sada se odlučio za jednu zaista veliku promjenu, koja je sve iznenadila. Kosa mu je srebrne boje, malo se skuplja i sužava, a on je odlučio sve to učiniti za potrebe novih postera i svoje najnovije kampanje.

Odlučio je podijeliti svoju najnoviju fotografiju sa svojim obožavateljima i obožavateljima na društvenim mrežama, a zatim je napravio jedan vrlo zanimljiv komentar: a inače je buntovna i vrlo produktivna, neka ostane malo tajna. ”

Ova inače velika umjetnica, interpretatorica i autorica sevdalinke rođena je u Foči 18. listopada 1983. godine. Imao je samo pet godina kad je izgubio oca, koji je vrlo rano umro od teške, ali kratke bolesti, odrastao je uz majku i dvije starije sestre koje su uvijek bile tu za njega. Njegova majka bila je amaterska umjetnica, uvijek tu za njega i njegove sestre, koje je povela na pravi put. Božo se u bilo kojem trenutku mogao pouzdati u majku koja mu je bila prava podrška, bez obzira na sve, u onome što je radio kao mladić.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *