Sada se oglasila i Aleksandra Prijović: Nakon što je Lukas izvrijeđao Brenu, Aleksandra Prijović ostavila ovaj komentar ispod slike, sada pljušte komentari – SuperCarobniSvijet

Sada se oglasila i Aleksandra Prijović: Nakon što je Lukas izvrijeđao Brenu, Aleksandra Prijović ostavila ovaj komentar ispod slike, sada pljušte komentari

Aca Lukas bacio je vatru na Brenu nakon nastupa na festivalu Music Week, dok je potonji do danas odlučio šutjeti.

Lijepa Brena podijelila je fotografije sa svog nastupa nakon Acovih žestokih napada putem Instagrama, a mnogi su tvrdili da je njezin nastup bio spektakularan. Aleksandra Prijović se također uključila u čitavu “zbrku”, kao i Brenin sin Stefan koji je ostavio komentar ispod slike i dao joj podršku. Lepa Brena nije željela javno komentirati Lukasove ispade, samo je podijelila svoju sliku s nastupa uz komentar da je još jednom potvrdila svoj status regionalne zvijezde.

Inače, Aleksandra je Bobinaa djevojčica u kući, a Brena joj pruža veliku podršku kada je u pitanju glazba. -Da, on ga jako voli, kao i ja, i drago mi je što jest. On je divan čovjek i stvarno ga gledam kao svog oca, rekao je svojedobno Aleksandar.

Ispustila je nove pjesme ubrzo nakon što je rodila, a jednom prilikom otkrila je što joj je rekla Brena nakon što je čula novu pjesmu.

– Oduševila se kad sam je pustila i pjesma joj se jako svidjela. Mnogo mi znači jer ju volim pustiti svaki put kad dobijem nešto novo i to uvijek završi onako kako kaže, priznala je kroz osmijeh.

Čini se da podržavaju jedno drugo i pravi su primjer kako se jedna velika obitelj treba slagati, čak i kad snaha dođe u kuću. Kako se slažete sa snahom ili svekrvom?

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *