U haremu sam provela 4 godine, kada sam vidjela kojem sam gospodaru robinja, skamenila sam se – SuperCarobniSvijet

U haremu sam provela 4 godine, kada sam vidjela kojem sam gospodaru robinja, skamenila sam se

Ispričala je sve detalje koje ovaj harem nudi, te i kako su joj prošle te četiri godine.

Nije mogla više podnijeti ova Beograđanka bijedu koja ju je zadesila u Srbiji, htjela je da zaradi novac na veoma lak novac, a njen prijatelj koji je znao da se ona prostitucijom bavi joj je predložio da ode u DUbai, i da tamo bude robinja jednom gospodaru.

Objeručke je ona to prihvatila, htjela je samo da do novca dođe, svaka djevojka koja je bila u haremu, prije toga je potpisala ugovor na četiri godine, svaka je morala da ide na sistematski pregled, da bi bile spremne za harema, a kada je ova Beograđanka prošla sve sistematske preglede, kada su utvrdili da je zdrava, otvorili su joj velika vrata harema u Dubaiju.

A sa jedne strane je bio veliki bazen, dosta djevojki u njemu koje su bile u prelijepim kupaćim kostimima. Njen sluga je kazao da i ona obuče kupaći kostim, iza bazena ima u izobilju, a Beograđanka je otišla i vidjela veliku sobu u kojoj stoje svi ženski preparati za njegu tijela, kao i veliki broj kupaćih kostima koji nikada nisu nošeni. Vremenom se navikla na ovaj lagodan život, ali je nakon četiri godine uspjela otići iz ovog harema, nastavila je da živi normalan život daleko od istog.

Loading..
Rating: 3.0. From 14 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *