Oprez vozači: Pojavili su se drumski lopovi i na ovaj način varaju vozače na našim putevima – SuperCarobniSvijet

Oprez vozači: Pojavili su se drumski lopovi i na ovaj način varaju vozače na našim putevima

U POSLJEDNJE VRIJEME, VOZAČI U BOSNI I HERCEGOVINI SU POČELI DA SE NA DRUMSKE LOPOVE ŽALE, KOJI PREOVLADAVAJU NA PUTU DOBOJ – BANJA LUKA.

Sve moguće trikove koriste da bi nasamarili vozače automobila, odnosno da bi ih mogli na kraju i opljačkati.

Ono što je jako prljavo i bezobrazno je i to što učestvuju i djeca u ovim prevarama, jedan vozač je tako svoje iskustvo podijelio koje je bilo mnogo neobično.

Vozio sam prema Doboju, a kraj ceste sam uočio jednu porodicu, i čovjeka koji maše praznim kanisterom, aludirajući na to da je ostao bez goriva. Ja sam stao, da pomognem porodici u nevolji, a oni su sjeli sa mnom u automobil da bi se odvezli do prve pumpe.

Već tad sam primijetio da nisu čista posla kad je muškarac navodno zaboravio novčanik. Ja sam se ponudio da platim, ali oni nisu htjeli. Tad su izvadili zlato i rekli da kupim za neku skromniju sumu, ali sam odbio.

Potom je izvadio pištolj i rekao mi da mu dam sve što imam kod sebe, a zatim su me istjerali iz automobila i odvezli se u nepoznatom pravcu. Automobil je pronađen tek par dana poslije potpuno napušten u blizini Doboja, a razbojnici se nisu nikad pronašli.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *