Duguje silne pare, a mogao je biti milioner – ovo je pravo zanimanje IVANA MARINKOVIĆA, svi u nevjerici – SuperCarobniSvijet

Duguje silne pare, a mogao je biti milioner – ovo je pravo zanimanje IVANA MARINKOVIĆA, svi u nevjerici

IVAN MARINKOVIĆ JE JAVNOSTI POZNAT PO TOME ŠTO JE BIVŠI SUPRUG GOCE TRŽAN, U POSLJEDNJE VRIJEME JE POZNATI I PO TOME ŠTO JE UČESNIK RIJALITIJA PAROVI.

Prije braka sa Gocom, on se nekad bavio ugostiteljstvom, taj posao mu je propao. Fudbal je trenirao u mladosti, on je bio i izuzetan talenat, tad su mu predviđali svijetlu budućnost i uspjeh ali na drugu stranu ga je odveo životni put.

2001.godine je sreo Gocu u jednom salonu, tad je kao njen fan prišao i autogram zatražio. Ona je u tom trenutku njega gledala samo kao jednog od obožavatelja, ali su se ponovo susreli pet godina u jednom kafiću. Napravila je prvi korak, došla je do njegovog broja telefona, ona ga je u bioskop pozvala, a sljedeće godine su se vjenčali i tako su dobili kćerkicu Lenu.

Ivan se poslije četiri godine braka iz njihovog zajedničkog stana odselio, u augustu 2011.godine je njihov brak okončan službeno na ročištu u Prvom osnovnom sudu u srpskoj prijestolnici.

Napravio je dijete u rijalitiju Parovi Miljani Kulić, ali ni njega ne viđa. On je inače ranije zbog krađe privođen, prije tri godine je ukrao robu u vrijednosti od 12 hiljada dinara iz jednog marketa.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *