Ovakvu Anu Brnabić sigurno ne biste prepoznali: Premijerka Srbije u kupaćem kostimu pred kamerama, nikad opuštenija – SuperCarobniSvijet

Ovakvu Anu Brnabić sigurno ne biste prepoznali: Premijerka Srbije u kupaćem kostimu pred kamerama, nikad opuštenija

Kad ste javna ličnost i dio javnog života, s vremenom shvatite da je cijena koju morate platiti odreći se prava na privatnost i intimu. Uglavnom se to odnosi na pjevače, glumce, umjetnike, ali čak ni političari nisu više zaštićeni kada je riječ o ovoj temi. Isto je i s srpskom premijerkom Anom Brnabić za koju se mnogi slažu da je u svakom slučaju jedan od najpopularnijih političara u našoj regiji.

Činjenica je da se Brnabićka vrlo često piše u našim lokalnim medijima, pogotovo jer je ona jedna od rijetkih javnih osoba u našoj regiji koja je priznala da je pripadnica LGBT populacije i povezana je s lijepom dr. Milicom. Njih dvoje su nedavno postali roditelji i imaju sinove. Tek nedavno Ana je prvi put razgovarala o tome koliko im je dijete promijenilo život, te da su joj prioriteti u svakom slučaju različiti.

Međutim, nije uvijek bila toliko ozbiljna i odana svojoj obitelji, a u mladosti je Ana bila klasični adolescent koji je prije svega volio dobro se provoditi i dobro se provoditi. U našem današnjem članku donosimo vam jednu fotografiju koja će vam pokazati kako je Ana izgledala prije u kupaćim kostimima.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *