Studio zanijemio – Ono što je Veljko učinio Dei Đurđević u studiju je nevjerovatno, kamermanima se tresle ruke – SuperCarobniSvijet

Studio zanijemio – Ono što je Veljko učinio Dei Đurđević u studiju je nevjerovatno, kamermanima se tresle ruke

Veljko Ražnatović sin popularne pjevačice Svetlane Ražnatović, se posljednjih godinu dana eksponirao u više nego solidnog boksera. Sve je to doduše još uvijek na amaterskom nivou, ali ono što je najbitnije jeste to da, on niže samo ubjedljive trijumfe. Ne misli stati na tome, ide dalje, uskoro ima borbu sa jednim Kosovskim borcem, i taj fajt će biti nešto više od samog boksa. Svi mi vrlo dobro znamo, da je odnos Srbije i Kosova ipak na jednom drugom nivou.

Veljko je itekako medijski poželjjna ličnost, prvenstveno zbog svoga oca Želja Ražnatovića Arkana. Tako da on svaku moguću situacoju koristi za medijsko eksponiranje. On je jučer gostovao u jutarnjem programu na Pink TV kod poznate voditeljke Dee Đurđević, koja se tek nedavno vratila sa dužeg bolovanja, jer je dugo vremena provela u bolnici nakon strašne nesreće od prije par mjeseci, kada je zamalo izgubila cijelu ruku.

Jer, ako niste možda znali, Dea se prošle sedmice vratila na male ekrane, a ovoga jutra je zajedno sa kolegom Predragom Sarapom ugostila boksera Veljka Ražnatovića koji joj je tom prilikom poklonio buket ruža, stvarno lijep gest sa njegove strane.Voditeljku je ovo itekako oduševilo, kao svako drugo žensko kojem se pokloni buket cvijeća, a Veljko joj je na to uzvratio, ono pravo lafovski: “To je zato što si fajter, boriš se do zadnjeg daha, baš kao mi bokseri”.

Veljko je u ovom gostovanju naveo, da je pozvan od Bokserskog Saveza Rusije, da bude počasni gost 21 i 22 jula u Moskvi, kao najperspektivniji borac ovoga dijela Evrope.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *