Koban vikend za našeg domaćeg popularnog pjevača – prerano nas je napustio, stradao u saobraćajci – SuperCarobniSvijet

Koban vikend za našeg domaćeg popularnog pjevača – prerano nas je napustio, stradao u saobraćajci

I ovu sedmicu nastavljamo sa jako lošim vijestima. Crna hronika opet je ispoštovala, vikiend iza nas je opet protekao u ne baš najljepšim vijestima. Crnogorski pjevač Pero Stefanović, poznatiji kao Pero Trokadero, poginuo je u saobraćajnoj nesreći javljaju svi crnogorski mediji.

Prema navodima, nesreća se dogodila oko 11.30 časova na Jadranskoj magistrali u naselju Seljanovo u Tivtu.

Naime, nesretni pjevač je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u okolini Tivta, kada je, prema za sada nezvaničnim informacijama, došlo do direktnog sudara dva vozila na Seljanovu pri jako velikoj brzini, od kojih je jednim automobilom upravljao nesretni pjevač Pero Stefanović, ali je navodno bio u lošem stanju zbog vrućina.

Pjevaču je navodno za vrijeme vožnje pozlilo od prevelike vrućine, i automobilom reno megan podgoričkih registarskih oznaka udario je u taksi vozilo reno senik.

U ovom jako žestokom udesu niko od osoba koje su se nalazile u ta dva vozila nije povrijeđen niit je smrtno stradao osim Pere. Na lice mjesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći iz Tivta, ali ljekari nisu mogli da pomognu popularnom pjevaču, koji je ostao na licu mjesta bez svijesti, a nakon toga je i odmah preminuo.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *