Svi ga znamo kao glupog Čombeta u seriji Lud, zbunjen, normalan, a kad vidite kako mu supruga izgleda sa stolice ćete pasti – nismo još vidjeli ovakvu ljepotu – SuperCarobniSvijet

Svi ga znamo kao glupog Čombeta u seriji Lud, zbunjen, normalan, a kad vidite kako mu supruga izgleda sa stolice ćete pasti – nismo još vidjeli ovakvu ljepotu

Glumac Miraj Grbić stekao je veliku slavu u popularnoj seriji Lud zbunjen normalan, gdje je interpretirao lik ne baš toliko pametnog Čombeta.

Glumac svoju karijeru gradi pet godina u Americi, snima i u Hollywoodu, a mi ga vidimo u reklamama, serijama i filmovima. Živi s suprugom Marijom Omaljev u Americi, a ona je i glumica iz istog serijala.

Grbić je diplomirao nakon završene Akademije scenskih umjetnosti na Univerzitetu u Sarajevu gdje je išao na studij glume. Postao je prvoklasni glumac u Narodnom pozorištu u Sarajevu i igrao u više od 60 predstava Gogola, Kamusa, Molierea, Shakespearea i drugih.

Osim toga, glumio je u 40 filmova i TV emisija, uključujući Gang related, The Hunting Party i Mission Impossible Ghost Protocol, kao i druge filmove turskog, bosanskog, hrvatskog, irskog, talijanskog, poljskog, austrijskog, njemačkog, američkog, australskog, makedonske produkcije.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *