Lepa Brena uveliko ćelavi, potrebne su joj operacije, a bruku para je dala na periku da ne bi bila bez kose – SuperCarobniSvijet

Lepa Brena uveliko ćelavi, potrebne su joj operacije, a bruku para je dala na periku da ne bi bila bez kose

A ovoga jutra, jedan info je naprosto pokosio Srbijansku javnost. Naime, kako navodi jedan poznati Srbijanski portal, Lepa Brena polako ostaje bez kose, pa u posljednje vrijeme ne skida perike sa glave, jer ima itekako valjan razlog za to, a ima ih u svakom obliku i dužini. Folk super staru više nigdje ne možete da vidite sa njenom prirodnom kosom, koju,po svemu sudeći, vješto krije da se ne vidi da je u lošem stanju, i daq totalno loše izgleda i kako se njeni zalisci povlače sve dublje i dublje.

Ono što sigurno niste znali, poznata Lepa Brena se prvi put pojavila sa perikom u oktobru još prošle godina i to u Štark areni, na velikoj dodjeli nagrada, što je bilo i više nego očito. Njena prva kosa bila je srednje dužine, blago uvijena, dok je druga perika, koju je promijenila na koncertu, bila kraća varijanta, i bilo je i više nego vidljivo, dosta bujnija, pa je svima bilo jasno da to nije njena prirodna kosa.

Lepa Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve rjeđa i opada joj svakoga dana sve više, da li je u pitanju genetika ili nešto puno gore, ostaje nam da vidimo, ko zna, možda je u pitanju i neka bolest.

Očigledno višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, a ako kažemo da je na sceni preko 30 godina, onda je jasno da je kosa njena može se reći i izmasakrirana od silnih tretmana, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je vidjela da sprijeda izgleda kao da je ćelava.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *