Još u februaru nestala supruga vladara Dubaija – pojavile su se informacije tek sada gdje je ona – SuperCarobniSvijet

Još u februaru nestala supruga vladara Dubaija – pojavile su se informacije tek sada gdje je ona

Još u februaru je princeza Haja, odnosno Hararit bin Husein, koja ima 45 godina nestala iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i pobjegla od svog supruga koji je inače šeik i vladar Dubaija, Muhameda bin Rašida el Maktuma, koji ima 69 godina. Kako tvrde bolje informisani izvori, najvjerovatnije je da je princeza zatražila azil u Njemačkoj, što je izazvalo krizu u diplomatskim odnosima između ove dvije zemlje.

Princeza Haja nije napustila svoj dom praznih ruku, pa je tako odnijela više od 56 miliona dolara kako bi započela potpuno novi život sa svojom djecom, koju je također povela. Šeik je zahtjevao od Berlina da isporuči princezu kući, što su njemačke vlasti odmah odbile. Upravo iz tog razloga, uzdajući se u njih je princeza kao krajnju destinaciju izabrala Njemačku, a ne Veliku Britaniju.

Očigledno je da se šeik i dalje izuzetno teško nosi sa svim nedavnim događajima oko njegove supruge, kako je po prvi put u 28 godina propustio čuveni derbi na hipodromu Epson Dauns, iako inače svi znaju da je on jedan veliki ljubitelj trkačkih konja, te da su konjske utrke njegova strast. Očigledno je da sada ima bitnijih problema sa kojima mora da se nosi u svom životu.

Kada je njegova supruga u pitanju, svi se slažu da je riječ o izuzetno atraktivnoj ženi, koja očigledno više nije željela da trpi tiraniju svog supruga koji je navikao da je sve po njegovom, pa je željela da svojoj djeci pruži nešto drugačiji život od onog koji je ona imala dok je bila s njim.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *