Fanovi ostali u nevjerici – Milijana u grupnoj akciji, ovako nešto nije viđeno – SuperCarobniSvijet

Fanovi ostali u nevjerici – Milijana u grupnoj akciji, ovako nešto nije viđeno

Milijana Bogdanović je aktuelna učesnica rijalitija Parovi a privukla je ogromnu pažnju medija zbog svoje veze sa Milojkom Božićem koji je od nje stariji nevjerovatnih pola stoljeća.

Naime, sada je Olivera, inače Milijanina sestra odlučila da progovori te se pojavila u Parovima a onda je oplela i po Milojku i Milijani te je na taj način zaista ostavila javnost bez riječi.
Ona je tada rekla da je Milojko poznat kao veliki lažov ali i lopov u selu u kojem žive. Bez obzira na to Milijana na sve to je zatvorila oči.

Olivera je rekla da je Milijana prijavila rođenog oca policiji jer joj je on prijetio u vezi sa Milojkom. Nakon toga je rekla da Milojko Milijanu koristi kao medicinsku sestru.

Nakon toga je rekla da je Milijana imala sklonost prema starijim muškarcima te da je njena sestra jednom prilikom imala akciju sa nekoliko muškaraca a to je bio jedan jako žestok grupnjak sa starijim pulenima.

Inače, mnogo toga se pisalo o Milojku i Milijani pa je bilo priče i o tome da su se njih dvoje dogovorili kako bi zaradili pare pa do toga da je Milijana obična sponzoruša koja iskorištava starca ali se sada postavlja dilema da li je to zaista tako ili se radi o nečemu drugome što ćemo vidjeti u budućnosti.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *