Svi smo je voljeli, bila je jedan od favorita u Zvezdama Granda, a sad joj prijeti diskvalifikacija: Slagala je Sašu POpovića za godine, sve se saznalo uživo u emisiji – SuperCarobniSvijet

Svi smo je voljeli, bila je jedan od favorita u Zvezdama Granda, a sad joj prijeti diskvalifikacija: Slagala je Sašu POpovića za godine, sve se saznalo uživo u emisiji

TAKMIČARKA ZVEZDE GRANDA, MILENA ĐUKIĆ JE ZA SVOJE GODINE LAGALA SAŠU POPOVIĆA.

Ona je imala zaista veliku želju da se takmiči u ovoj emisiji, pa je slagala za godine. U Zvezdama Granda najmanja dob je 16 godina, a Milena je slagala da ima 16 kako bi mogla da nastupi.

Ne samo da je slagala Sašu, nego i sve. Inače, ona je jedna od miljenica Jelene Karleuše i jedna od favoritkinja za finale. Njeni roditelji su otkrili u bekstejdžu da su slagali čika Sašu za godine koji je i povjerovao.

Poslušajte sada jedan od njenih nastupa

Milena je inače takmičarka koja je rasplakala i Jelenu Karleušu kad je neposredno nakon Divnine smrti otpjevala pjesmu Majko koju u originalu izvodi Hanka Paldum. Jelena se nije mogla smriti pošto ju je emocionalno pogodila pjesma na način na koji je otpjevala ova djevojčica.

Da li vi pratite Zveze Granda ili ne?!

Loading..
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *