Brutalna tuča: Sva se izobličila, Marija Kulić neprepoznatljiva poslije teških batina, umlatili su je i slomili naočare, jezivo zapomagala kad je ovo ugledala – SuperCarobniSvijet

Brutalna tuča: Sva se izobličila, Marija Kulić neprepoznatljiva poslije teških batina, umlatili su je i slomili naočare, jezivo zapomagala kad je ovo ugledala

Tokom porodičnog sastanka danas je došlo do žestokog sukoba zbog kojeg se Bijela Kuća zatresla. U žestoki rat su ušle Kulićke sa Jovanom Tomić Matorom, u jednom trenutku kao furija u tuču je uletjela i Sanja Stanković koja je izmlatila Mariju dobro dok su je zadrugari držali.

Ubrzo su ih razdvojili, a nakon toga se čulo zapomaganje Marije Kulić koja se žalila da su joj polomljene naočare tokom tuče.

Nakon toga, Marija, Jovana i sanja su se vratile na crni stol i nastavile učestvovati u emisiji, a starijoj Kulićevoj su polomljene naočare i ona je bez njih bila od tog trenutka. Na njenom licu nema vidljivih povreda, pošto su obezbjeđenje ali i drugi učesnici veće incidente spriječili.

Sada vam ostavljamo da i sami pogledate ovu tuču, sigurno ćete se kao i mi iznenaditi dok budete ovo gledali

Ovo nije prvi put da su Kulićeve u centru pažnje.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *