Maturant iz Bijeljine koji je nasmijao cijeli region: Pitali su ga za planove poslije srednje škole, a o njegovom odgovoru svi pričaju (Video) – SuperCarobniSvijet

Maturant iz Bijeljine koji je nasmijao cijeli region: Pitali su ga za planove poslije srednje škole, a o njegovom odgovoru svi pričaju (Video)

BEZ IKAKVIH PRETJERIVANJA MOŽEMO TVRDITI DA JE MATURALNA ZABAVA SAMO JEDAN OD ONIH DOGAĐAJA KOJI NIKO NIKADA NE ZABORAVLJA, MNOGI SMATRAJU KAKO JE TO SVEČANI ULAZAK DJECE U SVIJET ODRASLIH.

Nemoguće je svrstati sve u isti koš, poslije srednej škole stavlja se odluka na đake šta će sa svojim životom uraditi, trebala bi to biti samo njihova odluka, nipošto utjecaj roditelja ili okoline, jer će narednih 40 godina da rade ono što oni budu izabrali.

Mnogi se odluče i na studiranje, jedna od najvećih odluka koja dalji tok života mijenja.

Ima i onih koji razmišljaju izvan kutije, pored dvije mogućnosti, oni su sebi i neke treće opcije stavili. Jedna novinarska ekipa je upitala maturante na zabavi da li su o budućnosti razmišljali i šta planiraju sa svojim životom, a odgovor jednog srednjoškolca je sve nasmijao posebno.

Evo o čemu je riječ, pogledajte i procijenite i sami, pa nam recite mišljenje:

Rating: 1.0. From 2 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *