Dala Doktoru Kovertu I U Njoj Je Bilo 100 Eura: Poslije Dva Dana Je Tražila Kovertu Nazad, Ali On Joj Je Dao Pogrešnu – SuperCarobniSvijet

Dala Doktoru Kovertu I U Njoj Je Bilo 100 Eura: Poslije Dva Dana Je Tražila Kovertu Nazad, Ali On Joj Je Dao Pogrešnu

MITO I KORUPCIJA SU DANAŠNJI SASTAV ŽIVOTA U CIJELOM SVIJETU, POGOTOVO KAD JE RIJEČ O ZDRASTVU, POGOTOVO JE TO IZRAŽENO U NEKIM USTANOVAMA KAD LJUDIMA TREBA PREKO REDA DA DOĐU.

Upravo na jednu takvu situaciju, jedan momak je imao loše iskustvo, počeo je svoju priču kako je njegova poznanica dala stotinu eura doktoru.

On se morao brinuti o njenom ocu kojeg je morao dai zliječi, mislila je da je to osoba koja je na njenog oca pazila. Neimenovana doktora (poznata našoj redakciji) je srela doktora na hodniku i počela da mu se žali da doktori ne rade svoj posao, da sve rastežu, da nisu fleksibilni nikako.

Govorila je da su rijetke osobe koje rade svoj posao zaista i koje uvijek trebaju da se trude da bi pacijenti u boljem stanu bile.

Van sebe je bila, a doktor je rekao da će se potruditi da popravi ovu situaciju, da se ne brine ništa, upravo se takvih službenika u ekipi i rješavaju. Ona je bila pred emocijama i kao znak zahvalnosti dala stotinu eura doktoru, a poslije dva dana je rekla ocu da je novac dala doktoru da bi na njega u tom trenutku pazio.

Rođeni otac je rekao kako je doktor samo dva puta obišao njega i ništa nije uradio, ona je očekivala mnogo više,. Razočarana je bila, djevojka je tražila doktora i zahtjevao da joj vrati kovertu, doktor joj je dao kovertu, a ona bila pogrešna. Ona je otvorila i našla 500 eura

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *