Bila je u autu sa svojom majkom kada je ona poginula: Kćerka Ene Begović danas sve ostavlja bez daha kada se pojavi, svi se slažu da ovakvu ljepotu još niste vidjeli – SuperCarobniSvijet

Bila je u autu sa svojom majkom kada je ona poginula: Kćerka Ene Begović danas sve ostavlja bez daha kada se pojavi, svi se slažu da ovakvu ljepotu još niste vidjeli

MNOGO TRAGIČNIH PRIČA IMAMO O PERSPEKTIVNIM ZVIJEZDAMA, KOJE SU PRED SOBOM BLISTAVU BUDUĆNOST IMALE, A POTOM JE SVE NESTALO I IZGUBILO SE U JEDNOJ TAMI I NIŠTAVILU.

Mi vam u današnjem članku donosimo jednu zanimljivu vijest, prisjećamo se popularne glumice Ene Begović koja je svojevremeno važila za jednu od najljepših i najatraktivnijih glumica sa ovih prostora. Mislili su svi da će ona biti jedna od onih o kojima će mediji cijelog života pisati, ali sudbina je ipak druge planove imala za tada mlađahnu Enu.

Kobni 15.august prije 19 godina, Ena je zajedno sa majkom, suprugom i njegovim sinom Leom i tek rođenom bebom Lanom krenula ka otoku na Brač. Leo je bio taj koji je vozio, a potom je odlučio da se zamijeni sa Josipom i odlučili to učiniti na jednoj uzbrdici. Niko nije mogao ni da nasluti da će automobil da se kreće nazad, odnosno da će se srušiti u provaliju.

Tako je Ena preminula na licu mjesta, ali njena jednomjesečna beba Lana je preživjela. Ona danas ima 19 godina i odlučila se za studije. Svi su govorili da je ona od svoje majke naslijedila ljepotu i da je vanserijska ljepotica, izuzetno inteligentna i talentirana.

Evo kako izgleda

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *