Otkriveno: Ovu glumicu je Zdravko Čolić “jahao” redovno, njegova žena nije pojma imala – njemu je bilo nezaboravno da joj je i pjesmu posvetio – SuperCarobniSvijet

Otkriveno: Ovu glumicu je Zdravko Čolić “jahao” redovno, njegova žena nije pojma imala – njemu je bilo nezaboravno da joj je i pjesmu posvetio

O popularnom pjevaču zabavne muzike, Zdravku Čoliću manje više sve znate. I sami znate da je snimio veliki broj hitova, poznato je skoro sve što trebamo znati o njegovom životu.

U sretnom braku je više od dva desetljeća, njegova supruga u javnosti se zaista rijetko pojavljuje, za medije skoro i da ne daje izjave. Ona je inače profesorica u srednjoj školi. Zdravko je s njom dobio dvije kćerke.

70-ih godina i početkom 80-ih, Zdravko je bio popularan među svim populacijama ženskim. Ono što slabo ko zna, da je njegova prva velika ljubav bila popularna sarajevska glumica Jasna Ornela Bery.

Oni su bili mnogo zaljubljeni i Jasna je rekla za Zdravka da će joj uvijek ostati u lijepom sjećanju. Da ga je mnogo voljela i da su oboje bili zaljubljeni. I danas ga na neki način voli, iako je prošlo toliko vremena.

Ne bi se libila biti s njim kad bi joj se opet pružila šansa. Ona popije s vremena na vrijeme kafu sa Zdravkom i kaže da se i dalje osjećaju varnice, ali da zbog svojih porodica ne prelaze granice.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *