Anita iz Šida završavala je fakultet sa dvije trudnoće, a kad je rekla profesorici da ima dijete, čula je bolnu rečenicu zbog koje to više nikad nije spomenula!! – SuperCarobniSvijet

Anita iz Šida završavala je fakultet sa dvije trudnoće, a kad je rekla profesorici da ima dijete, čula je bolnu rečenicu zbog koje to više nikad nije spomenula!!

Priča Anite Kusalo koja dolazi iz mjesta Šid je dokaz da itekako studije i majčinstvo ipak mogu jedno sa drugim uz veliku volju ,trud i zalaganje. Ova učiteljica srpskog jezika je ispričala svoju životnu priču kako je zatrudnila na drugoj godini fakulteta te je sve uspjela izdržati i završiti fakultet te se sretno na kraju udati za svog muža .

Ova priča je dokaz da sve kada imate dobru volju možete postići. Ali Anita je imala i veliku podršku svojih roditelja koji su stali uz nju i njene odluke . Danas mnoge djevojke i žene odluče se na abortiranje radi komentara sredine i zbog toga što nemaju potporu svojih porodica.

Kada se nešto desi lahko je onda donositi zaključke i osuđivati nekoga. U nastavku vam donosimo dio priče ove hrabre žene koja je dala motiv ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji u kojoj je ona bila prije par godina.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *