SKANDAL, SVE SE SAZNALO, TOŠIĆ IZNAJMLJIVAO MIHAJLOVU PROSTI****, VARAO JELENU SA OVOM VODITELJICOM: Karleuša će tek sada poludjeti! – SuperCarobniSvijet

SKANDAL, SVE SE SAZNALO, TOŠIĆ IZNAJMLJIVAO MIHAJLOVU PROSTI****, VARAO JELENU SA OVOM VODITELJICOM: Karleuša će tek sada poludjeti!

IZGLEDA DA JE U VELIKOJ KRIZI BRAK IZMEĐU FUDBALERA DUŠKA TOŠIĆA I POP DIVE JELNE KARLEUŠE, KAKO TVRDI IZVOR KURIR.RS, SUPRUG JE BIO NEVJERAN.

Duško je očigledno slab na manekenke, pjevačice, starlete, a odnedavno i na žene koje su lakog morala.

Kako je saznao Kurir.rs, Jelena Karleuša je u krizi, pošto je saznala kako je njen suprug Duško koristio jednu od prostitutki uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića, a prema riječima izvora, radi se o atraktivnoj voditeljki koja je Jelenu u nekoliko navrata do sad.

Ne bi se ni saznalo za njihov odnos, da se novinarka nije pohvalila sa snimcima i prepiskama koje je imala sa ovim nekadašnjim srpskim reprezentativcem.

Preko prijatelja kojeg poznaje, Duško je tu voditeljku iznajmio koja poznaje Mihajla lično. Kod njega funkcioniše to tako, direktno ili preko bliskog saradnika, koji procenat ima ako je poznat klijent i ako dobro plati.

Duško i izoperisana voditeljka su se družili lijepo, nastavili su da se čuju i nakon akcije, krenuli su sa dopisivanjem, ona se i sama pohvalila.

Sa Mihajlom radi posljednjih mjeseci, izuzetno je angažovana, njoj je paravan za prostituisanje to što radi kao voditeljka, aktivna je i uspjela je zaraditi za jedan dobar stan na Novom Beogradu, a vozi i skupocjeni automobil.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *