OVO SU PRAVILA DANSKE DIJETE: Za 13 dana istopite masne naslage, obećava gubitak kilograma – SuperCarobniSvijet

OVO SU PRAVILA DANSKE DIJETE: Za 13 dana istopite masne naslage, obećava gubitak kilograma

Danska dijeta se naziva Kraljevska danska bolnička dijete, a neki je nazivaju i Kopenhagen dijeta. Ovo je plan prehrane, a traje 13 dana, obećava gubitak i oko 15 kilograma.

Učinkovit je danska dijeta, koja je vrlo stroga i rigorozna plan prehrane, ona disciplinu i dosljednost zahtijeva, rezultati sigurno da neće izostati ukoliko se prehrane budete pridržavali. Idealna je dijeta za uklanjanje masnoće.

Ne drži se duže od 13 dana danska dijeta.

10 pravila dijete –

Tačno 13 dana traje dijeta, ni manje ni više, možete tek poslije tri mjeseca ponoviti dijetu. Ukoliko ste do kraja cijelu dijetu izdržali, ne bi je trebali sljedeće dvije godine ponavljati.

A kada ste vi gladni, pijte najmanje dva litra vode dnevno, zabranjena je konzumacija alkohola i gaziranih pića, čajem možete kafu zamijeniti. Moguće je da redoslijed ručka i večere promijenite, ne možete redoslijed dana mijenjati. Tri oborka dnevno jesti, nema užine, zaboravite na slatkiše i grickalice. Minimalne količine soli konzumirajte, da ne biste narušili svoje zdravlje, a nakon što se dijeta završi, postupno povećati unos kalorija da bi izbjegli kalorijski šok, odnosno da biste izbjegli debljanje.

Pročitajte na ovom linku kompletnu dijetu:

KOPENHAGEN DIJETA

Rating: 4.2. From 6 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *