NIKADA NA SCENU “ZVEZDE GRANDA” NIJE IZAŠLA ZGODNIJA TAKMIČARKA: Žiriju nije bilo dobro kad su je vidjeli, A TEK KAD SU VIDJELI NJENO LICE – SuperCarobniSvijet

NIKADA NA SCENU “ZVEZDE GRANDA” NIJE IZAŠLA ZGODNIJA TAKMIČARKA: Žiriju nije bilo dobro kad su je vidjeli, A TEK KAD SU VIDJELI NJENO LICE

PROŠLOSEDMIČNA EMISIJA ZVEZDE GRANDA, OSTAT ĆE UPAMĆENE PO MNOŠTVU DOBRIH KANDIDATA, JEDNA KANDIDATKINJA SE IZDVOJILA, ALI ZBOG SVOG IZGLEDA.

Đorđe David i njegova takmičarka Neža Devčić se borila protiv Nevene Nensi Stojanović čija je mentorka Ana Bekuta.

Toše Proeski i pjesme Sve je ovo premalo za kraj i od Ivane Peters Zbunjena su bile pejsme koje je otpjevala Neža, a Nevena je odlučila od Lepe Brene Suze kraljice i od Milene Vučić Da li ona zna.

Nensi je nakon preglasavanja prošla dalje.

Je l’ sam ja bila nekad gruba prema tebi? Želim sada da ti se izvinim i moram da priznam da sam zapanjena tvojim napretkom. Super si otpjevala i izgledaš top. Ja nemam problemda se izvinim i da kažem da sam pogriješila”, poručila je Jelena Neveni.

Da li se vi slažete s nama da je Nensi jedna od najzgodnijih u Grandu ove sezone? Zaista je brutalno zgodna, a to ste sada imali priliku i vidjeti.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *