ŽIVU JE SAHRANILI! Zerina Hećo van sebe otkako je čula šta kruži internetom: Ovo je već PREVIŠE! PUKLA! – SuperCarobniSvijet

ŽIVU JE SAHRANILI! Zerina Hećo van sebe otkako je čula šta kruži internetom: Ovo je već PREVIŠE! PUKLA!

Otkako je napustila rijaliti kuću, Zerina Hećo u potpunosti se predala lečenju, a svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkicom, koje se i te kako uželela.

 

“Stanje je takvo da imam aritmiju srca. Početak anoreksije, aritmiju srca, oštećenu jetru, kolaps organizma. Čekamo rezultate biopsije… Savet lekara je da se hospitalizujem, ali nisam mogla zbog ćerke. Pola godine smo bile razdvojene, a drugo ne bih više mogla da podnesem taj zatvoren prostor. Smršala sam preko 20 kilograma, hranim se infuzijama”, otkrila je nedavno Zerina.

Međutim, na svu muku, na internetu “sačekalo” ju je i obaveštenje da je “izgubila bitku”, što ju je momentalno bacila u šok. Čim je saznala šta okolo kola, obratila se putem društvene mreže Instagram i zaustavila sve zle jezike, piše Kurir.rs

“Nažalost, zauvek nas je napustila Zerina Hećo nakon što se borila sa ovom teškom bolešću”, glasi jedan od bizarnih naslova koji je Zerinu i te kako pogodio, pa je odreagovala: “Evo kažu da sam umrla, ali su mi barem javili! Ovo je već previše! Ja ne mogu da verujem šta radite, ljudi?!”

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *