ISPLIVALI DETALJI TRAGEDIJE: Nije bilo oproštajnog pisma, niti se dječak ubio zbog igrica, OVO JE STRAŠNA ISTINA – SuperCarobniSvijet

ISPLIVALI DETALJI TRAGEDIJE: Nije bilo oproštajnog pisma, niti se dječak ubio zbog igrica, OVO JE STRAŠNA ISTINA

Jučer oko ponoći dogodila se tragedija u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu kada je dječak Vasilije R. (12) izvršio samoubistvo skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živio sa roditlejima. Prema nepotvrđenim informacijama on je ostavio oproštajno pismo na stolu svoje sobe, a razlog je navodno bio taj što mu je majka branila videoigrice. Ipak, njegovi rođaci negiraju ovo.

Stric pokojnog Vasilija je izašao videno ljut i potresen, a novinaru Telegrafa je rekao da navodi da je on ostavio oproštajno pismo nisu istiniti, kao ni da je digao ruku na sebe zbog video igrica.

 Ostavite nas na miru. Ništa nije istina, ovo je velika porodična tragedija. Vasilije nije ostavio nikakvo optoštajno pismo, niti se ubio zbog video-igrica, došao je kući iz škole i samo skočio kroz prozor .

Jao, pa nije valjda, pa što njemu to da se dogodi? Bio je najkulturnije dijete u zgradi, bavio se sportom, njegovi roditelji su se doselili prije 10 godina u zgradu i dali 5.000 evra da se obnove pločice u zgradi. Kulturni, obrazovani ljudi, samo riječi hvale imam za porodicu  

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *