HALID IMA PUMPU, MOTEL NA PUTU ZA TUZLU… A živi od kirije! Podigao i kredit da bi se pokrio – SuperCarobniSvijet

HALID IMA PUMPU, MOTEL NA PUTU ZA TUZLU… A živi od kirije! Podigao i kredit da bi se pokrio

Halid Bešlić u svojoj imovinskoj karti ima nekoliko stanova, imanje u blizini Sarajeva, benzinsku pumpu, motel, međutim odlučio da ove objekte – izdaje. Kako navodi, prijatelji su ga nagovorili da uđe u biznis da bi sebi, na ovaj, način obezbedio lagodan život, ali i penziju.

 

“Sad iznajmljujem sve i živim od kirije, tako je najbolje. Dođem samo ponekad i obiđem objekte da vidim je li sve u redu, i to je sve. Ma bitno je da kirija ide”, rekao je Bešlić kroz smeh

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Naime, da bi investirao morao je da podigne kredit.

 

“Eh, da nema tog kredita bilo bi mnogo lakše, ali dobro, izaći će on. Nije moglo u tom času drugačije, morao sam da dignem kredit kako bih se pokrio. A u investicije sam išao jer je ovaj naš posao nesiguran, ne možeš uvek da se uzdaš u to. U biznis sam ušao kako bih imao mirnu starost, tj. da sebi osiguram penziju”, iskren je bio pevač za Kurir.rs

Iako je na početku karijere teško živeo, muzika i popularnost obezbedili su mu velike prihode. Pre rata u Sarajevu je kupio stan za sebe i roditelje, kao i hemijsku čistionicu. Na veliku nesreću, ona je kasnije opljačkana.

“Prestao je rat i ja sam opet bio bez para”, kaže Bešlić koji je prodao hemijsku čistionicu, ili barem ono što je od nje ostalo, pa kupio malo veći prostor, a zatim opet investirao, pa kupio još veći.

 

“Tako sam prodavao i povećavao imovinu dok nisam došao do većeg iznosa”, napominje Halid.

Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *