Strah me da prije nje ne odem na onaj svijet : Lepa Lukić sastavila testament koji je iznenadio sve – SuperCarobniSvijet

Strah me da prije nje ne odem na onaj svijet : Lepa Lukić sastavila testament koji je iznenadio sve

Iako je već 18 godina u bračnoj zajednici sa svojim suprugom Milanom, ne pojavljuju se u javnosti zajedno zato što on ne voli medijsko eksponiranje.

Nedavno je Lepa Lukić sastavila testament u kojem je navela posebne uslove za svog bratanca ukoliko želi da upravlja njenom zaostavštinom.

Poznata pjevačica je jako vezana za svog kućnog ljubimca – mačku Mazu, stoga je jedini uslov u testamentu za njenog bratanca bio da nakon njene smrti on vodi računa o Mazi.

– “Tri i po` godine imam mačku. Udomila sam je preko oglasa. Oduvijek sam voljela mačke, a Maza je uistinu posebna, ponekad mi se čini da razumije sve što joj kažem. Kad stojim pored nje dok jede- ona uživa, a naveče kad ugasim svjetlo ona zna da je vrijeme za spavanje i smjesti se kraj mojih nogu .”

– ” Strah me je otići na onaj svijet prije nje, ne mogu zamislit kako bi joj bilo da ostane bez pažnje na koju je navikla. Zbog testamentu sam, u kojem svu imovinu ostavljam bratancu, navela i uslov a to je da se mora brinuti o Mazi ako me nadživi “, otkrila nam je Lepa.

Mnoge je iznenadio ovaj uslov, ali mnogi od fanova su komentarisali da to i nije teško, te da je sasvim razuman uslov.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *