Arkanov sin objavio fotografiju sa Cecinog prvog vjenčanja i tako izazvao bijes javnosti na sebe – SuperCarobniSvijet

Arkanov sin objavio fotografiju sa Cecinog prvog vjenčanja i tako izazvao bijes javnosti na sebe

Vojin Ražnatović je na svom facebook profilu odlučio da postavi jednu fotografiju uz neumjesan opis.Vojin je Arkanov sin iz njegovog prvog braka koji nikako da prestane da provocira Cecu Ražnatović.

Vojin Ražnatović odavno vodi rat sa drugom suprugom svoga oca, a ovaj put je odlučio ponovo da je osramoti postavivši na facebook sliku koju javnost nije imala prilike da vidi do sada.

Njegov komentar je zaista bio ubilački.

Na fotografiji je Vojin napisao Davno nekad prije Šiptara duce, Arkana mog oca i Hajrudina manje poznatog…

Već nekoliko godina traje sukob na relaciji Vojin – Ceca , a ovaj put je odlučio počastiti teškim riječima, kao i uvredama na njenu adresu.

Prije nekoliko godina je sa ironijom napisao kako nije stigao na proslavu 18. rođendana svog polubrata Veljka Ražnatovića.

Veljko ga je tada nazvao licemjerom, a Arkanov sin iz braka sa Natalijom  Martinović ponovo se oglasio, ovaj put indirektno :

“Sve bih srdačno da zamolim da me ne svrstavaju u njihov cirkus medijski, ponosam sam što sam skromna i normalna osoba, ja živim kao običan svijet, nikada se neću spustiti na taj nivo da se raspravljam s nekim putem društvenih mreža, bio mi taj brat ili ne.”

Vojin je inače i objavio status u kojem kaže da će vrijeme pokazati ko je branio čast i dostojanstvo loze, a ko je bio taj koji je izdao.Uvijek će koračati uzdignute glave sa puno časti.

Rating: 2.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *