VELIKA TUGA U DOMU LEPE LUKIĆ: Čuvenoj pjevačici saopštene LOŠE VIJESTI, fanovi u šoku – SuperCarobniSvijet

VELIKA TUGA U DOMU LEPE LUKIĆ: Čuvenoj pjevačici saopštene LOŠE VIJESTI, fanovi u šoku

Pjevačici Lepoj Likuć preminuo je suprug Milan Milovanović sa kojim je bila u braku 18 godina. Preminuo je u Kanadi, gdje je i živio, a tamo će biti i sahranjen.

Lukić je odmah danas u jutarnjim časovima krenula na put kako bi posljednji put mogla da se oprosti od svog voljenog supruga.

Lepa se skoro nikada nije pojavljivala u javnosti sa svojim izabranikom, a zbog posla nije ga tako često ni posjećivala u Kanadi.

lepa1

-Bitno mi je da on sve razumije- govorila je svojevremeno o Milanu.

U detinjstvu su bili veoma siromašni pa se često dešavalo da nemaju šta da jedu. Brat Ratko je bio miran za razliku od Lepe koja je zbog nestašluka neretko dobijala batine. Sa deset godina je znala da radi sve kućne poslove kako bi pomogla majci koja je odlazila u nadnicu. Kao mala volela je da peva pred ogledalom i da smišlja koreografiju koja je upotpunjavala njen nastup. Idol joj je bila pevačica Nada Mamula. Majka ju je vodila na takmičenja na kojima je pobeđivala kao i na audicijama na radiju koje su se održavale svakog prvog u mesecu. Brat se protivio da se Lepa bavi ovim poslom, ali majka i ona su nekako uspele da ga ubede da promeni mišljenje. Pevala je na berbi grožđa u Aleksandrovcu kada joj je prišao kompozitor Petar Tanasijević i ponudio joj da snimi pesmu „Od izvora dva putića“. Potpisala je ugovor sa produkcijskom kućom PGP RTB koja joj je obezbedila stan u Sarajevskoj ulici uz dogovor da ga otplati od prodaje ploča. To je uradila u narednih godinu dana, via biografija.org.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *