OGROMNA ZADNJICA NAJZGODNIJE BOSANKE PRIKOVAT ĆE VAS UZ EKRANE: Muškarci gube dah dok gledaju njene slike! – SuperCarobniSvijet

OGROMNA ZADNJICA NAJZGODNIJE BOSANKE PRIKOVAT ĆE VAS UZ EKRANE: Muškarci gube dah dok gledaju njene slike!

Ukoliko niste aktivni na Instagramu onda vam ime Ines Helene ne znači ništa, a ako imate nalog na ovoj društvenoj mreži onda ste sigurno vidjeli ovu zgodnu djevojku.

Instagram je popularna besplatna aplikacija za obradu i dijeljenje fotografija putem mobilnih telefona (iPhone, Android, Windows Phone) na društvenim mrežama uključujući Facebook, Twitter, Foursquare, Tumblr, Flickr i Posterous.

Hibrid je društvenog umrežavanja i fotografske usluge. Pokrenut je na iOS uređajima u listopadu 2010. godine. Trenutačno ga rabi oko 14-15 milijuna korisnika. Program može primijeniti različite filtre na snimljenim fotografijama pomoću kamera ugrađenih u pametne telefone. Dodatno se fotografije mogu dijeliti s prijateljima, registriranim na Instagramu. Aplikacija omogućuje jednostavno fotografiranje s raznim retro efektima. U svibnju 2011. godine dodana je opcija koja omogućuje svakom vlasniku profila na Instagramu dodavanje informacija o sebi.

crkxhtguaaex9o1

Kolaž slike modificiran sa 16 različitih Instagramovih filtera.
Instagram se u službenoj beta inačici sada pojavio na mobilnoj platformi Windows Phone

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *