NEVJEROVATNO: Evo šta Ana Bekuta radi kada NIKO NE GLEDA! Mislila je da je ne vide i šokirala je svojim potezom! – SuperCarobniSvijet

NEVJEROVATNO: Evo šta Ana Bekuta radi kada NIKO NE GLEDA! Mislila je da je ne vide i šokirala je svojim potezom!

Pjevačica Ana Bekuta nikada ne dolazi sama na snimanja, a kada je ne prati ljubavni partner Milutin Mrkonjić Mrka, sa njom je unuk Branko Plić. I dok joj on nosi kese i stvari, folkerka je promijenila obuću, te je neudobne štikle u ruci ponijela iz bekstejdža.

Popularna pjevačica i članica žirija Zvezda Granda, bila je na snimanju jedne emisije, a dok je ona vrijedno radila i pjevala, unuk ju je strpljivo čekao, kako bi se zajedno vratili kući. Čim je Ana završila sa scenom, Branko je uzeo njene stvari i sačekao je da se spremi za polazak.

xlik9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwpvn01eqv8vnwrhngiymdy3otk3mta3zmy0ymq4nmeyzjg3nzi2ztkuanblz5cbotab-1024x683

Folkerki su očigledno bile neudobne cipele koje je odabrala za snimanje, pa ih je zamijenila razvnim čizmama, a štikle ponijela u rukama. Unuk je pazio da ništa ne zaborave, dok ga je ona posnosno gledala sa osmijehom na licu.

Zatim su se uputili prema izlazu iz kompleksa Granda.

 

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *