NEVJEROVATNO: Dragan Stojković Bosanac je nekada bio roker i imao je dugu kosu, a evo kako mu je to stajalo! – SuperCarobniSvijet

NEVJEROVATNO: Dragan Stojković Bosanac je nekada bio roker i imao je dugu kosu, a evo kako mu je to stajalo!

Zaštitni znak Dragana Stojkovića Bosanca svakako su brkovi i harmonika. Međutim, član žirija u Zvezdama Granda, u mladosti nije tako izgledao. Doktor za muziku je sedamdesetih godina imao potpuno drugačiji imidž koji je više podsjećao na ljubitelja rokenrola nego narodne muzike.

Popularni kompozitor i muzički producent podijelio je svoju staru fotografiju na Instagram profilu na kojoj skoro da ne liči na sebe.

View this post on Instagram

Jedna iz arhive🙂🎹

A post shared by Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official) on

Sarađivao je sa brojnim zvezdama narodne muzike, poput Halida Bešlića, Šabana Šaulića, Vesne Zmijanac, Nade Obrić, Biljane Jevtić, Šerifa Konjevića i drugih. Ipak, široj javnosti postao je poznat pre sedam godina kao član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Radi kao muzički urednik u programskim akcijama Radio Beograda. Bio je autor i urednik emisije „Ide Mile“ koja je emitovana na Radio-Televiziji Srbije (RTS). Detinjstvo i obrazovanje Dragan Stojković je rođen 1953. godine u Sarajevu. Njegov otac Milun je bio oficir, a majka Milena domaćica. Milun je poreklom iz Leskovca, a Milena iz Šapca. Vrlo brzo nakon njegovog rođenja porodica se preselila u Ulicu 10. hercegovačke brigade u Konjicu, gde je muzičar živeo sve do polaska na fakultet, via biografije.org.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *