NEVJEROVATNO: Dragan Stojković Bosanac je nekada bio roker i imao je dugu kosu, a evo kako mu je to stajalo!

Zaštitni znak Dragana Stojkovića Bosanca svakako su brkovi i harmonika. Međutim, član žirija u Zvezdama Granda, u mladosti nije tako izgledao. Doktor za muziku je sedamdesetih godina imao potpuno drugačiji imidž koji je više podsjećao na ljubitelja rokenrola nego narodne muzike.

Popularni kompozitor i muzički producent podijelio je svoju staru fotografiju na Instagram profilu na kojoj skoro da ne liči na sebe.

Sarađivao je sa brojnim zvezdama narodne muzike, poput Halida Bešlića, Šabana Šaulića, Vesne Zmijanac, Nade Obrić, Biljane Jevtić, Šerifa Konjevića i drugih. Ipak, široj javnosti postao je poznat pre sedam godina kao član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Radi kao muzički urednik u programskim akcijama Radio Beograda. Bio je autor i urednik emisije „Ide Mile“ koja je emitovana na Radio-Televiziji Srbije (RTS). Detinjstvo i obrazovanje Dragan Stojković je rođen 1953. godine u Sarajevu. Njegov otac Milun je bio oficir, a majka Milena domaćica. Milun je poreklom iz Leskovca, a Milena iz Šapca. Vrlo brzo nakon njegovog rođenja porodica se preselila u Ulicu 10. hercegovačke brigade u Konjicu, gde je muzičar živeo sve do polaska na fakultet, via biografije.org.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *