TEŠKO DA ĆETE POGODITI KO JE PJEVAČICA SA SLIKE: Danas je popularna, farmerke zamijenila kratkim suknjicama – SuperCarobniSvijet

TEŠKO DA ĆETE POGODITI KO JE PJEVAČICA SA SLIKE: Danas je popularna, farmerke zamijenila kratkim suknjicama

Lijepa djevojka je 90-ih postala popularna kao sastav jedne muzičke grupe, da bi kasnije nastavila samostalnu pjevačku karijeru.

Ukoliko niste pogodili riječ je o Goci Tržan koja je bila dio sastava grupe “Tap 011”.

Rođena je 8. srpnja 1974. godine u Beogradu, kao prvo dijete majke Rosande i oca Antona. Pohađala je osnovnu školu „25. maj“ u Novom Beogradu (danas „Duško Radović“). Završila je Desetu beogradsku gimnaziju. Nakon gimnazije, upisala je Poljoprivredni fakultet u Beogradu, smjer stočarstvo, kojeg je pohađala dvije godine, da bi prekinula studij kako bi se bavila glazbom.

Tijekom 1994. godine pjevala je u grupi Distorzija. Na snimanju predstave „Kosa“ upoznala je Mirka Vukomanovića i Gorana Stefanovića, producente grupe Tapiri, koji su ju pozvali da bude njihova pjevačica. Zajedno s Ivanom Pavlović je pjevala u pratećim vokalima, što se svidjelo tadašnjem menadžeru grupe Ganetu Pecikozi. Tada nastaje grupa Tap 011.

Nakon odlaska iz grupe je nastavila samostalnu karijeru. Prvi samostalni album je izdala 1999. godine pod naslovom „U niskom letu“. Album je izdan za izdavačku kuću PGP RTS.

g12

Drugi album „Želim da se promenim“ je izdan 2001. godine za City records. Na tom albumu se nalazi pjesma „1200 milja“, koju je otpjevala u duetu s Toše Proeskim.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *