ONA ima preko 100 hiljada pratitelja na INSTAGRAMU, a kaže da bi u krevet odvela i BAKIRA I DODIKA ZAJEDNO! Pogledajte kako izgleda! – SuperCarobniSvijet

ONA ima preko 100 hiljada pratitelja na INSTAGRAMU, a kaže da bi u krevet odvela i BAKIRA I DODIKA ZAJEDNO! Pogledajte kako izgleda!

Popularnost društvenih mreža, a ponajprije Instagrama koji je trenutno po broju korisnika nadmašio i Facebook, učinila je da se iznova i iznova pojavljuju nova lica željna medijske pažnje po svaku cijenu.

Zanimljiva je i Bisera Arnautović iz Sarajeva, koja je za veoma kratko vrijeme osvojila srca i zavrijedila pažnju korisnika Instagrama, zahvaljujući eksplicitnim fotografijama koje objavljuje u obliku postova i priča na svom Instagram nalogu.

Moja želja je od malih nogu bila da budem javna ličnost i prava zvijezda, ali to su bile želje jer mi je realnost bila potpuno drugačija. Želim biti poznata jer na društvenim mrežama i u medijima možete samo vidjeti silikonare bez pola mozga koje su svoje mjesto na stupcima magazina i tabloida dobile zahvaljujući sponzorima koji im mogu biti očevi. Bavila sam se manekenstvom i modelingom, ali sam zbog teške materijalne situacije u tom vremenu morala odustati i raditi kako bih preživjela.

bisera2

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *