GRADE DVORAC NA SENJAKU: Otkriveno šta se krije iza 1000 kvadrata vile Harisa Džinovića, ZANIJEMIT ĆETE KADA ČUJETE! – SuperCarobniSvijet

GRADE DVORAC NA SENJAKU: Otkriveno šta se krije iza 1000 kvadrata vile Harisa Džinovića, ZANIJEMIT ĆETE KADA ČUJETE!

Haris i Melina grade dvorac na Senjaku, a do detalja su isplanirali svaki kutak.

Kako saznaje “Scena” poznati bračni par već godinama unazad radi na nacrtu kuće, zbog čega će ovo zdranje moći da parirar mnogim svjetskim luksuznim nekretninama, po čijem ugledu su najvjerovatnije i osmislili svoj dom od skoro hiljadu kvadrata.

U donjem nivou kuće nalazit će se ogroman bazen, u čijoj blizini će biti smješten vinski podrum, bogat vinima iz različitih krajeva. Poseban dio ove vile osmišljen je za muzički studio, gdje će Haris praviti nove numere i snimati.

haris2

 Melina i Haris su željeli da poslije dugog niza godina promijene porodični dom i izgrade kući na placu koji je decenijama bio u vlasništvu pjevača. Prije toga, mjesecima su do detalja sa arhitektama sklapali brojne projekte kako bi vila mogla da izgleda, praveći svaku zamisao u 3D formatu kako bi nacrt bio verodostojniji. Tek kada su se odlučili za jednu veziju, što je bilo poslije mnogo truda i rada jer su oboje perfekcionosti, počela je gradnja. Nisu željeli ništa da prepuste slučaju – kaže izvor dobro upućen u cijelu priču.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *