Deformisana lica, struk djeteta od 12 godina: Ovim domaćim zvijezdama u 2018. hitno treba KURS FOTOŠOPA – SuperCarobniSvijet

Deformisana lica, struk djeteta od 12 godina: Ovim domaćim zvijezdama u 2018. hitno treba KURS FOTOŠOPA

Pored žestokih fotošop blamova naših zvijezda ima i onih poput Jelene Karleuše koja je postala pravi maher u fotošopu, pa se na društvenim mrežama često i ne primjeti da su fotke obrađene. Naravno, kada izađe na ulicu i paparaci je slikaju sve maske padaju u vodu.

Jelena Karleuša je u ovoj kategoriji nepobjediva.

U nastavku vam donosimo nekoliko informacija iz biografije Jelene Karleuše.

Jelena Karleuša je kći bivše voditeljice i novinarke Divne Karleuše, rođene u Sloveniji i beogradskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Osim srpskih, Karleuša ima slovenske i crnogorskekorijene.

Karleuša se na estradi pojavila 1995. godina sa samo 16 godina sa svojim prvim albumom Ogledalce i istoimenom pjesmom. Album je prodan u 100.000 primjeraka.

Drugi album Ženite se momci izdala je 1996. godine. Na ovom albumu Jelena Karleuša je surađivala sa Zlaja bendom, a album je prodan u nakladi od 100.000 primjeraka.

Na sljedećem albumu prevladava pop-folk zvuk. Album Veštice, vile iz 1997. godine za izdavačaku kuću ZAM rasprodan je u tiražu od 150.000 primjeraka. Četvrti studijski album, “Zovem se Jelena” imao je tiraž od 300.000 primjeraka.

Album Gili gili iz 1999. godine rasprodan je u tiražu od 250.000 primjeraka. To je ujedno posljednji Karleušin album izdan za Grand production.

Karleuša se 2001. godine vraća na estradnu scencu s albumom Ludača. Album je objavljen za izdavačku kuću Best records, a za samo mjesec dana album je dosegao nakladu od 200.000 primjeraka.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *