VUČIĆEV” SIN SE PRIJAVIO U “ZVEZDE GRANDA”: Kad je pustio glas, ŽIRI SE UHVATIO ZA GLAVU OD MUKE (VIDEO) – SuperCarobniSvijet

VUČIĆEV” SIN SE PRIJAVIO U “ZVEZDE GRANDA”: Kad je pustio glas, ŽIRI SE UHVATIO ZA GLAVU OD MUKE (VIDEO)

Dok svi takmičari uživaju u drugom krugu nove sezone “Zvezda Granda” postoje takmičari koji su svojim nastupom ostavili veliki pečat u ovom takmičenju.

Jedan od njih je i svakako bio “sin Aleksandra Vučića”, a o čijem se nastupu mnogo govorilo, naravno ne radi se o pravom sinu predsjednika srbije nego mladiću koji jako podsjeća na njega.

12559-1

Naime, Žarko Madžić 21. godina se prije dvije godine prijavio u show, a u prvom krugu Zvezda Granda otpjevao je “Dunav laže” Džeja Ramadanovskog i Ivana od Medenog mjeseca.

Karleuša je prokomentarisala kako kandidat izgleda kao sin Aleksandra Vučića, a Žarko je odgovorio kako su mnogi primjetili sličnost.

Vučićeva se obitelj nakon Travanjskog rata preobratila na katoličanstvo, što je potvrđeno dokumentom koji je potpisao fra Mijo Filipović, svećenik iz Bugojna gdje je obitelj živjela. Prema tom dokumentu, o kojem je Ljubiša Petković pisao u knjizi “Haške muke”, dana 19. rujna 1941. obitelji Kadijević, Lukić, Praljak i Vučić prešle su na katoličku vjeru. Dokument je potpisao Vučićev djed Anđelko, glava obitelji. Njegova supruga ubrzo se nakon toga reselila se u Vojvodinu, u Kikindu, gdje se i rodio otac Aleksandra Vučića, Anđelko Vučić. Tom spoznajom srušen je mit o 24 Vučićeva pretka ubijena u Jasenovcu.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *