IZ BOLNICE STIGLE UŽASNE VIJESTI, DOKTOR SVIMA OVO SAOPŠTIO: Javio se u program i onda rekao PRAVU ISTINU! – SuperCarobniSvijet

IZ BOLNICE STIGLE UŽASNE VIJESTI, DOKTOR SVIMA OVO SAOPŠTIO: Javio se u program i onda rekao PRAVU ISTINU!

Voditeljca televizije Pink jučer je doživjela strašnu nesreću u kojoj je umalo ostala bez ruke. Uslijedila je višesatna operacija, a na svu sreću Dea je sve podnijela dobro.

Predrag Sarapa, voditelj televizije “Pink” jučer je sam vodio jutarnji program na ovoj televiziji.

Podsjetimo, njegova koleginica Dea je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u blizini ove medijske kuće.

 Kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje tu ispred… Istrčali smo da vidimo šta se desilo… Kad sam vidio Deu… Kad sam vidio kako leži, kako traži da joj daju nešto protiv bolova… Moram da priznam… Nisam izdržao. Ja nisam izdržao, Maša me je vratila nazad… To je bio… Najteži trenutak u mom životu – ispričao je Sarapa boreći se sa suzama.

doktor

 Rane treba uredno da zarastu i treba da krene rehabilitacioni period. Pratićemo sve, za sada sve ide dobro. Ne volim baš da dajem prognoze, niti unapred da pričam, ali mislim da to ide u dobrom pravcu, najvažnije za sada je da se ona oseća dobro i da je raspoložena. Živci su joj bili iščupani, nju čeka još operacija u smislu funkcionalnosti. Očekujem da će normalno funkcionisati, a i kad kola slupate, opet ostaje neki trag. Da ruka bude upotrebljiva i da će moći da vodi normalan život, vjerujem da će tako biti. Morat će da se pridržava savjeta koje joj dajemo, a siguran sam da hoće rekao je doktor u Jutarnjem programu Prve tv.

 

Loading..
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *