OBJAVLJENA SLIKA, SIN LEPE BRENE VIŠE NE LIČI NA SEBE: Niko ne može da vjeruje da ovako sada izgleda – SuperCarobniSvijet

OBJAVLJENA SLIKA, SIN LEPE BRENE VIŠE NE LIČI NA SEBE: Niko ne može da vjeruje da ovako sada izgleda

Viktor Živojinović najmlađi sin pjevačice Lepe Brene i bivšeg teniskog asa Jugoslavije Bobe Živojinovića potpuno se transormisao.

Od 2017. godine krenuo je sa promjenom načina ishrane, ali i sa vježbama i nakon nekoliko mjeseci vidio je rezultate.

viktor1

Nastavio je sličnim tempom života i upravo sa egzoričnog ostrava Boa Bora na komjem porodica Živojinović uživa, Viktor je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako sada izgleda.

viktor

Rođena je u Tuzli a odrastala je u Brčkom. Još kao studentica se preselila u Beograd. Potom napušta studij i započinje pjevačku karijeru. Jedno vrijeme živi u Novom Sadu.

Karijeru je započela 1981. godine i to u jednoj od tada najpopularnijih emisija koju je uređivao pokojni srpski voditelj Minimaks. U kratkoj majici i bermudama je sa svojim sastavom “Slatki greh” sudjelovala na tom snimanju, no upravo zbog drastične razlike od ostalih “novih nada” njena izvedba je izbačena iz emisije. Ta snimka je upotrijebljena u “Nedjeljnom popodnevu sa Minimaksom” kao šala na njen račun, no njena karijera tada polazi uzlaznom putanjom. Snimila je 17 albuma, par filmova, između ostalih hit-seriju “Hajde da se volimo”. Prva je pjevačica koja se spustila helikopterom na koncert (1989. u Sofiji i 1994. u Beogradu), umjetnica je s najvećim glazbenim tiražama u povijesti balkanske glazbe.

Bila je prva žena iz Jugoslavije koja je snimala spotove na egzotičnim mjestima, u Turskoj za pjesmu “Robinja”, u srednjoj Africi za “Tamba lamba”, u Španjolskoj “4 godine”, Ujedinjenom Kraljevstvu “

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *