NAKON STRAŠNE NESREĆE U KOJOJ JE TEŠKO POVRIJEĐENA DEA OGLASIO SE VUČIĆ: Svi su zanijemili nakon njegovih riječi – SuperCarobniSvijet

NAKON STRAŠNE NESREĆE U KOJOJ JE TEŠKO POVRIJEĐENA DEA OGLASIO SE VUČIĆ: Svi su zanijemili nakon njegovih riječi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dvodnevnom posjetom Pčinjskom okrugu započeo je kampanju “Budućnost Srbije”.

Za vrijeme izjava za medije osvrnuo se na tešku nesreću koja se dogodila rano jutros u kojoj je teško povrijeđena voditeljica televizije Pink, kada joj je autobus otkinuo ruku.

Želim joj brz oporavak i da joj kažem da smo svi uz nju. Mladenu Mijatoviću i njenoj majci koju sam jutros vidio želim da se drže i izdrže – rekao je predsjednik Srbije.

22427503-1987504928187469-1851166922171744256-n

Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsjećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, budući da se teška saobracjka dogodila, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra djevojka. Ovde je prvih 72 satanajbitnije, tako da ćemo vidjeti kako će se sve odvijati- otkriva dobro upućeni izvor.

 

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *