FILIP POBJESNIO, PA SE IZDERAO NA TRUDNU ALEKSANDRU KAD MU JE OVO REKLA: Haos kod Živojinovića, ALEKSANDRA U SUZAMA! – SuperCarobniSvijet

FILIP POBJESNIO, PA SE IZDERAO NA TRUDNU ALEKSANDRU KAD MU JE OVO REKLA: Haos kod Živojinovića, ALEKSANDRA U SUZAMA!

Pjevačica Aleksandra Prijović sukobila se sa suprugom Filipom Živojinovićem kada mu je rekla da će majka doći kod njih u stan neko vrijeme nakon što se ona porodi.

Aleksandra je ušla u osmi mjesec i razmišljala da će joj za to vrijeme trebati pomoć, pa se zato obratila mami, koja je to sa oduševljenjem prihvatila, Međutim, ni jedna ni druga nisu mogle da zamisle kako će Filip reagovati na tu ideju.

Borka je kod njih došla u stan kako bi mu zajedno saopštile njegove planove i da se dogovore oko porođaja, priča dobro obavješteni izvor i dodaje:

prijovic-instagram-620x0

Kada je čuo, Filip je totalno poludio. Počeo je da viče na Aleksandru odakle joj ideja da donosi bilo kakve odluke pre nego što se dogovori sa njim i da u njihovom stanu nema mesta za taštu. Imaju tri sobe, uključujući i dnevnu, od kojih je jedna opremljena za bebu, pa za Borku nema mjesta. Posebno je vikao da ne želi da mu dijete odgajaju babe i dede, nego isključivo njih dvoje. Nema ništa protiv da ona ponekad dolazi, ali da useljavanje ne dolazi u obzir, tačnije da tašta može da se useli, ali da u tom slučaju on izlazi iz stana

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *