Rekla je svom momku da je trudna, a on joj je priznao užasnu istinu: Poslije ovoga nije mogla zadržati suze (Video) – SuperCarobniSvijet

Rekla je svom momku da je trudna, a on joj je priznao užasnu istinu: Poslije ovoga nije mogla zadržati suze (Video)

U posljednje vrijeme, takozvani prankovi su postali neka vrsta trenda, pa se tako veliki broj ljudi odluči da na kameri zabilježi kako su to smjestili svojim prijateljima ili članovima porodice, a zatim javno objave kako su se našalili na njihov račun.

Iako su takvi snimci ubjedljivo najpopularniji na youtubu gdje mnogi stalno postavljaju snimke sa različitim šalama i spletkama, brzo se prošire i na drugim društvenim mrežama. Jedan od tih vam donosimo u današnjem članku, a bap ovaj je poseban jer kako je jedna djevojka smislila šalu da šokira svog dečka, on je pronašao način da joj odgovori istom mjerom.

Naime, riječ je o paru koji je i prije ovog snimka postavljao razni drugi sadržaj na kojem su zezali jedno drugo, a onda je djevojka odlučila da prijeđe na jedan veći nivo, Uradila je ono čega se većina muškaraca plaši, te priznala svom dečku kako je navodno trudna.

 

Rating: 3.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *