Kćerka Halida Muslimovića obara sve s nogu: Rijetko je viđamo u javnosti, a prava je LJEPOTICA na majku(FOTO) – SuperCarobniSvijet

Kćerka Halida Muslimovića obara sve s nogu: Rijetko je viđamo u javnosti, a prava je LJEPOTICA na majku(FOTO)

Pjevač Halid Muslimović su prije dvije godine u velikom stilu proslavili 18. rođendan svoje kćerke, a mi vam predstavljamo kako izgleda Halidova mezimica Lejla.

c1

Halid spada u pevače čiji su albumi imali „svemirske“ tiraže pa ni sam ne zna koliko je puta proglašen za najboljeg pevača. Dobitnik je Estradne nagrade Jugoslavije koja je bila samo za privilegovane. Smatra da su za uspeh najvažniji rad i talenat, kao i sposobnost pevača da sačeka svojih pet minuta i da ih što bolje iskoristi.

1982. godine je uz ansambl Bore Višnjičkog izdao prvi album za Diskoton. Na njemu su se našle pesme: „Oj, jarane, jarane“, „Čuvaj prvu ljubav“, „Ti i ja“, „Zagrli me i radosna budi“, „Amela“, „Za moju tugu nosača nema“, „Ponos ne da da te molim“, „Prođoh tada pored tebe“, „Moj živote, ljubavi i tugo“. 1983. godine je za istu kuću objavio drugi album sa numerama: „Znam, za sve sam kriv“, „Ne vraćaj mi prsten“, „Zašto sam ostao sam“, „O, ciganko moja“, „Nekad si moj saputnik bila“, „Stoj, jarane“, „Sad mi vino dušu grije“, „Šta uradi, druže“, „Vrati se“.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *