Bilo je to posve obično vjenčanje, a onda je kuma stupila na scenu: Poslije ovoga je mlada mogla samo da bude ljubomorna (Video) – SuperCarobniSvijet

Bilo je to posve obično vjenčanje, a onda je kuma stupila na scenu: Poslije ovoga je mlada mogla samo da bude ljubomorna (Video)

Svako vjenčanje i svaka svadba su zaista priča za sebe, a pomalo je i fascinantno kako se na tim proslavama uvijek dogodi neka zanimljiva situacija, koja se poslije generacijama prepričava, te uglavnom ostane lijepo sjećanje na taj dan.

Sličan scenario se dogodio na svadbi koju vam donosimo u ovom članku, a koliko će je se mlada sjećati sa osmijehom nismo baš sigurni. Naime, najbitnije za jedno veselje jeste da vlada dobra atmosfera, te da se svi dobro zabave, uključujući i mladence zbog kojih su se svi okupili.

Kuma na ovom vjenčanju je bila odlučna da tu atsmoferu učini još boljom za sve goste i zvanice, ali nije uspjela da oraspoloži mladu.

Naime, ona je ustala i svojim plesom navela ostale goste da joj se pridruže, a način na koji je plijenila pažnju i simpatije se nije baš dopao mladenki, ali zato ostalim jeste.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *